Naast beeldendkunstenaar ben ik vormgever/Art Director en docent. Mijn uitgangspunt is heldere ontwerpen maken voor opdrachtgevers die hun boodschap prikkelend en effectief in beeld willen brengen. Dat kan op een beeldscherm of op papier op elk formaat. Ik verzorg complete producties, maar kan ook specialistische onderdelen maken. Bekijk hieronder om een indruk te krijgen van mijn werk. Naast bovenstaande ben ik ook  docent aan de opleiding mediavormgeving op het Horizon College in Hoorn. Ik inspireer en motiveer daar studenten die aan het begin staan van hun carrière  als medianormgever. 

Magazine

Ik ben vormgever voor verschillende magazines zoals KIJK en Fiets. Ik werk regelmatig voor verschillende uitgeverijen zo als DPG, Newskool en Blink. Daar werk ik op freelance basis mee aan diverse titels in een vormgeef team.

Illustraties/infographics

Door mijn activiteiten als vrij kunstenaar kan ik ook illustraties maken voor magazines. Mijn werkwijze kan traditioneel met potlood, papier en verf maar ook zeker op digitale vlak. Dat kan stilstaande- of geanimeerde beelden zijn.

BLR media

Is een maatschap van Jan Willem Bijl, Kees Loogman, Hans Resing en Leo Meijer.  We werkten voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, en hebben ons een aantal jaren geleden toegelegd op het onderwijs en de non-profitsector.

Docentschap

Naast mijn activiteiten als vrij kunstenaar en media vormgever werk ik parttime als docent bij de opleiding vormgeving aan het Horizon College, aan deze MBO opleiding geef ik de vakken Project, Adobe en kunstgeschiedenis.