Klantenservice

Als u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u een ontvangstbevestiging.
U kunt uw bestelling betalen met iDEAL, Paypal of Mastercard

Bestellingen gedaan op werkdagen voor 12:00 uur worden in de meeste gevallen dezelfde werkdag verzonden naar het door u opgegeven adres. Als een product (tijdelijk) niet op voorraad is, wordt dat vermeld.

Voor bestellingen onder de € 50,- worden € 3,75 verzendkosten in rekening gebracht. Bestelt u voor € 50,- of meer, dan zijn de bezorgkosten gratis. Wilt u uw bestelling buiten Nederland laten bezorgen, dan gelden per land andere verzendkosten. Die verschijnen automatisch in het bestelproces.

Voor het bezorgen zijn wij afhankelijk van vervoersdiensten als Postnl etc. Vaak wordt het pakketje de volgende dag bezorgd. Een enkele keer komt het voor dat er vertraging optreedt. Hiervoor kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.
Na ontvangst van het product heeft u 14 dagen de tijd om zonder opgave van redenen het product te retourneren. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat u het product heeft ontvangen. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen om het product terug te sturen. Het product kan alleen ongebruikt / onbeschadigd en, indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd worden. De aankoopkosten en evt. bezorgkosten worden z.s.m. maar in ieder geval binnen 14 dagen na annulering terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode. U betaalt zelf de kosten van de retourzending.

Retouradres:
JWB Vormgeving
Willemsweg 31
1623 JB HOORN

Ook kunt u gebruik maken van dit herroepingsformulier. Mocht u ergens in het retourproces een probleem ervaren, neem dan contact met ons op via jwbvormgeving@gmail.com
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten. Wij willen u graag helpen en een oplossing bieden. Neem contact met ons op via info@bijlinbeeld.nl. Wij gaan dan proberen de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen.