Naast beeldend kunstenaar ben ik vormgever/Art Director. Mijn uitgangspunt is heldere ontwerpen maken voor opdrachtgevers die hun boodschap prikkelend en effectief in beeld willen brengen. Dat kan op een beeldscherm of op papier op elk formaat. Ik maak infographics, illustraties en animaties maar verzorg ook complete producties, zoals magazines. Kijk hieronder om een indruk te krijgen van mijn werk. Verder ben ik docent bij de opleiding Mediavormgeving aan het Horizon College in Hoorn. Ik hoop daar studenten die aan het begin staan van hun carrière als mediavormgever te inspireren en motiveren.

Magazines

Ik ben vormgever voor verschillende magazines zoals KIJK en Fiets. Ik werk regelmatig voor verschillende uitgeverijen zoals DPG, Newskool en Blink. Daar werk ik op freelance basis mee aan diverse titels.

Illustraties

Ik maak illustraties en infographics. Ik werk traditioneel met potlood, papier en verf maar ook digitaal. Dat kunnen stilstaande en/of geanimeerde beelden zijn.

Docent

Ik werk parttime als docent bij de opleiding Mediavormgeving aan het Horizon College (MBO). Ik geef de vakken Project, Kunstgeschiedenis en geef les in de Adobepakketten.

BLR media

Is een maatschap van Jan Willem Bijl, Kees Loogman, Hans Resing en Leo Meijer. We werkten voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, en hebben ons een aantal jaren geleden toegelegd op het onderwijs en de non-profitsector.